Nightmare Street (1998)

  En kvinde vågner op efter et trafikuheld og bliver drevet rundt i manegen af bagmænd, der bilder hende ind, at hun er en helt anden kvinde.


  SNÆVER TROVÆRDIGHED

  Klassisk overdrevet amerikansk tv-film med stift skuespil og en historie, der placerer sig i bunden af troværdighedsbarometret.

  Hvem er jeg?
  Joanna Burke er enlig mor til sin lille datter og vågner op på hospitalet efter en trafikulykke. Nu fortæller alle hende, at hun er en anden, en den hun var. Datteren er fjernet, huset er ikke længere hendes, hun har en anden bil.

  Identitets-prøvelse
  Lider Joanna af hukommelsestab, eller er hun viklet ind i et umenneskeligt spil, hvor hendes identitet bliver sat på en hård prøve? Det gør den under alle omstændigheder!

  Banalt & overgearet
  Ikke noget at skrive hjem om; banal i sin overgearede fortællestil, aldrig spor troværdig men alligevel en lille smule tankevækkende bag hele facaden.  Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2019

  Fakta om filmen

  1998, USA, Thriller, Drama, 89 min.

  Dansk titel: andet liv, Et (tv)
  Instr: Colin Bucksey Prod: William Shippey Manus: Rama Laurie Stagner, Dan Witt Baseret på: bog af Margaret Tabor Foto: Jan Kiesser Klip: John A. Martinelli Mus: Dana Kaproff