Man vs. Wild [4] (2009)

  En veltrænet og modig overlever udsætter sig selv for faretruende situationer i verdens ødemarker.


  GENNEM ILD & VAND [4]

  Sammenhængende i denne serie:
  Man vs. Wild [1. Season] (tvs) (2006)
  Man vs. Wild [2. Season] (tvs) (2007)
  Man vs. Wild [3. Season] (tvs) (2008)
  Man vs. Wild [4. Season] (tvs) (2009)
  Man vs. Wild [5. Season] (tvs) (2010)
  Man vs. Wild [6. Season] (tvs) (2011)

  Den gedigne ødemarksdramatik suppleres i denne sæson med stor virkning af et sidespring til en forladt industriby: der er stadig masser af smittende fremdrift i den ultimative overlevers møde med verdens vilde udfordringer.

  Vildere vovemod
  Bear Grylls har efterhånden udviklet et endnu vildere vovemod, i takt med at han er blevet mere fortrolig med seriens form og det at blive filmet over, under og i alverdens afgrunde.

  Halsbrækkende satsninger
  Det afstedkommer absurd halsbrækkende satsninger: eventyreren kaster sig episode efter episode ud i det glade farefulde vanvid – og slipper godt af sted med det.

  Nødvendig intensitet
  I denne sæson er vi med i både Kina, Guatemala, Texas, Alaska og Nordnorge. For ikke at glemme Vietnam, Canada og Alabama. Hver episode rummer den nødvendige intensitet, helt upåvirket af de efterhånden uundgåelige gentagelser.

   

  Nye højdepunkter

  Nye højdepunkter for manglende højde- og klamhedsskræk finder vi i de mange vanvittige klatreture og små insektsnacks. Generelt er alle Bear Grylls’ handlinger dybt inspirerende og er det ultimative udtryk på livsmod, fokus og balance.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2020

  Fakta om filmen

  2009, Storbritannien, Dokumentar, Eventyr, 585 min.

  Dansk titel: Ultimativ overlevelse [4. sæson] (tvs)
  Instr: Nicholas White, Stephen Gaghan Prod: Stephen Rankin Manus: Hugh Ballantyne Foto: Simon Reay, Elissa Sursara Klip: Mike Denhy, Deborah Williams, Roger Mitchell Mus: Paul Pritchard
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation