Bear with Me (2000)

  En lille pige farer vild i Canadas bjerge. Heldigvis møder hun sin kælebjørn, som hun satte ud i naturen flere år tidligere.


  FAMILIEDRAMA PÅ VÅGEBLUS

  Forældre, der godt kan lide at få lidt udfordringer ud af tv-skærmen, vil nok ikke finde dette familiedrama særligt tilfredsstillende. Men det skal ikke tage glæden fra børnene, der utvivlsomt vil se gennem fingre med filmens særdeles lave niveau.

  Spænding i børnehøjde
  Der er netop tale om spænding i børnehøjde og intet mere. Instruktøren Paul Ziller har ingen ambitioner om at gå ud over det naive og stærkt usandsynlige drama, og dét kan mærkes. Skuespillet er sine steder så tarveligt ringe, at det frembringer nervøse ansigtstrækninger hjemme i sofaerne.

  Troværdigheden udebliver
  En lille pige farer vild i Canadas bjerge. Heldigvis møder hun sin kælebjørn, som hun satte ud i naturen flere år tidligere. Troværdigheden udebliver totalt, også når vi bevæger os ind under den pyssenyssede overflade. Der er mange tydelige fejl, at det ikke bare grænser til det pinlige. Det understreger også, at hér savner man virkelig talent. Men det kan alt sammen være så flinterende ligegyldigt - det hele er glemt bagefter.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2000, Canada, Drama, Eventyr, Børn på film, Dyr på film, Familie, 96 min.

  Dansk titel: Bjørnen og Emily
  Instr: Paul Ziller Prod: Mary Sparacio Manus: Lewis Chesler, Paul Ziller Foto: Jorma Kantola Klip: Robert Zaitzow Mus: Peter Allen