The Pink Panther 2 (2009)

  En absurd klodset politimand løser på forunderlig vis en kompliceret kriminalgåde, til stor fortrydelse for hans overordnede.


  JÆVN HUMOR-BRISE #2

  Sammenhængende film:
  The Pink Panther (1964)
  A Shot in the Dark (1964)
  The Return of the Pink Panther (1975)
  The Pink Panther (2006)
  The Pink Panther 2 (2009)

  Absolut forudsigelig spin-off og endnu mere på-det-jævne-lagkagekomik med Steve Martin som den absurd klodsede politimand, Jacques Clousseau, der løser kriminalgåder på sin helt egen måde.

  Diamantjagt
  Denne gang er der titel-diamanten, Den lyserøde Panter, der er blevet stjålet, og det er Jacques Clousseaus opgave at finde frem til den snedige kidnapper af nationalklenodiet.

  Passabel komedie
  Igen en genindspilning præget af det lidt for oplagtes kunst. Men Steve Martin og holdet bag formår alligevel at forme en passabel komedie med mange herlige enkeltsituationer.

  Oplagt humor
  Anonyme indhop fra Andy Garcia og Alfred Molina som med-opdagere. Til gengæld giver de anledning til, at Steve Martin kan få lidt mere ud af en fin småracistisk humor.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  2009, USA, Komedie, Farce, Krimi, 92 min.

  Dansk titel: Den lyserøde panter 2
  Instr: Harald Zwart Prod: Robert Simonds Manus: Scott Neustadter, Michael H. Weber, Steve Martin Baseret på: film af Blake Edwards Foto: Denis Crossan Klip: Julia Wong Mus: Christophe Beck