The Sentinel (2006)

  En secret service-agent anklages for at stå bag et attentat på USAs præsident og må kæmpe hårdt for retfærdighed med FBI-folk i hælene.


  RYST KLICHÉPOSEN!

  Svært forudsigelig og eklatant amerikansk thriller, der dyrker de helt igennem fortærskede klichéer, som var de dugfrisk jomfruelige.

  Støjende
  Det kommer der en både uinteressant og på alle måder støjende film ud af - i bedste fald pletvis underholdende, men aldrig tilnærmelsesvis fascinerende.
   

  Hovedmistænkt agent

  Secret service-agenten Pete Garrison er en af præsidentens mest betroede mænd. Alligevel knepper han first lady, og snart er han hovedmistænkt i et attentatforsøg mod præsidenten. Over stok og sten og i evig kamp for at bevise sin uskyld forfølges Garrison nu af FBI-agenter. Bare det nu går alt sammen..

  Flade klichéer
  Man kunne have forventet et vist minimum af spænding i dette setup, og der er da også enkelte scener med en grad af nerve. Men det ændrer ikke ved, at filmen er sovset ind i flade klichéer, der undergraver alle eventuelt gode takter. Samtidig er Christophe Becks ligegyldige filmmusik med til at ophæve enhver fri tanke, der måtte opstå i sjældne tilfælde.  Anmeldt i 2013 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024