Surviving the Game (1994)

  En flok jægere hyrer en hjemløs mand. Det hedder sig, at han skal være håndlanger under jagten, men sandheden er en gruopvækkende anden.


  ET ÅRVÅGENT BYTTE

  En sluttet kreds af actiongenrens hårde drenge i kombination med et par genreoutsidere forsøger ihærdigt at pumpe det tilgrundliggende fladpandede manuskript ud på film. Der er tale om en flok groft mordlystne jægere, der har skaffet sig endnu et nemt bytte. Ham tager de med ud i ødemarken og jager ham, indtil han er nedlagt.

  Hårde prøvelser
  Det er i hvert fald deres plan, men dette bytte viser sig at være langt mere årvågent end gennemsnittet, og de stålsatte jægere bliver sat på hårde prøvelser, som de slet ikke er parat til.

  Pæn spænding
  Filmen rummer pæn spænding. De smukke omgivelser giver jagten en ekstra dimension af nerve. Skuespillerne er ok, men deres roller er gennemført stupide, som man kunne vente sig af en film som denne. Selvfølgelig slipper vi heller ikke helt for smarte bemærkninger i de mest pressede situationer.  Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2021

  Fakta om filmen

  1994, USA, Action, Krimi, 92 min.

  Dansk titel: Surviving the Game
  Instr: Ernest R. Dickerson Prod: Fred C. Caruso, David Permut Manus: Eric Bernt Foto: Bojan Bazelli Klip: Samuel D. Pollard Mus: Stewart Copeland