Immediate Family (1989)

  Et ægtepar kan ikke få børn. Gennem et bureau sættes de i forbindelse med teenageren Lucy, der ikke ønsker sit ufødte barn.


  KRØLTOP MED KNASTER

  Dette ekstremt forudsigelige og tilsvarende amerikansk-sødladne melodrama redder sig nogenlunde tørskoet i land takket være habilt spil og undvigemanøvrer udenom de allermest sakkarinsøde faldgruber. Det kunne have været meget værre, men er egentlig slemt nok.

   

  10 år uden børn

  Ægteparret Spector har været gift i 10 år, men kan ikke få børn. Nu må der ske noget, og adoptionsbureauet sætter hr. og fru Spector i forbindelse med teenageren Lucy. Hun fjumrer højgravid rundt og har bestemt ikke tænkt sig at beholde babyen.

   

  Desperat ægtepar

  Haps! Den snupper det desperate ægtepar. Men ungen skal lige ud først, og inden dét sker, kan de tre jo passende lære hinanden bedre at kende. Også Lucys spradebassede kæreste Sam støder til. Men vil al denne babysnak måske i virkeligheden vække moderinstinktet i Lucy?

   

  Sukkerlag

  "Immediate Family", der på dansk fik den mundret demonstrative titel "Vi vil ha' et barn", er et glansbillede uden ret mange afvigelser fra den pyssenyssede formel. Men trods sukkerlaget (inklusive "nuttet" musik og oceaner af kvælende(!) popsange), fungerer melodramaet alligevel tilpas medrivende og er et klassisk billede af sin 1989'er-tid.  Anmeldt i 2022 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024