The Shield [1] (2002)

  En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.


  BESKIDT BANDE #1

  Sammenhængende i denne serie:
  The Shield [1. Season] (2002) (tvs)
  The Shield [2. Season] (2003) (tvs)
  The Shield [3. Season] (2004) (tvs)
  The Shield [4. Season] (2005) (tvs)
  The Shield [5. Season] (2006) (tvs)
  The Shield [6. Season] (2007) (tvs)
  The Shield [7. Season] (2008) (tvs)

  Umiddelbart vanedannende og herligt frigjort politikrimiserie, der danser let og elegant på klichéerne uden at falde i det direkte vulgært fortærskede.

  Korruption
  En mindre afdeling af politistyrken i Los Angeles arbejder benhårdt for at holde de kriminelle i kort snor, men det er vanskeligt, når der hersker udpræget korruption i selvsamme afdelings Strike Team.

  To kasketter
  Denne beskidte bande ledes af Vic Mackey, der nemt ifører sig to kasketter, både den udadtil pæne og regelrette betjents - og den korruptes (sidste selvfølgelig lyssky).

  Alvor og humor
  Første sæson tegner hurtigt og effektivt en række identificerbare portrætter af afdelingens betjente. Nogle idéer i manuskripterne er mere geniale end andre, men generelt er der både fremdrift og fascinationskraft i seriens blanding af rå alvor og befriende humor.
   

  Slående realistisk

  Selvom serien er kæk og håndholdt i den ind imellem dokumentariske billedstil, er lydsiden slående realistisk - næsten helt befriet for underlægningsmusik.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2020