Homefront (2013)

  En tidligere topagent trækker sig tilbage på landet med sin datter, kun for at blive centrum for en dødbringende hævnaktion.


  ACTION UDEN BID

  Sylvester Stallone har både skrevet og produceret dette alt andet end ophidsende actiondrama, der helt igennem slår sig op og falder ned på nærved alle genrens klichéer.

  Væk fra stress og jag
  En tidligere topagent har fået nok af den stressede hverdag og bor nu langt fra storbyen med sin halvstore datter.

  Rygmærke-morder
  Men efterdønningerne fra den aktion, vi så i filmens start, hvor agenten forklædt som rocker gjorde det af med et rygmærke eller to, har ikke lagt sig.

  I skudlinjen
  Snart er farmand og datter i skudlinjen, og de hævntørstige rockere og deres håndlangere lugter blod. Heldigvis er både far og datter snarrådige og kamptrænede.

  Ekstremt støjende
  Eventuelt gode takter drukner i det forventelige, og en ekstremt støjende og voldelig action stjæler billedet, helt uden hverken bid eller glimt i øjet.

  Samme rolletype
  Jason Stathams hovedrolle er blot en af gud ved hvor mange, hvor han spiller netop denne type: toptrænet, ordknap, hemmelighedsfuld og ikke til at løbe om hjørner med. Og både James Francos og Winona Ryders roller er helt igennem tyndt uinteressante; på hver deres måde flade og dumme.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2013, USA, Action, Krimi, Drama, Børn på film, 100 min.

  Dansk titel: Homefront
  Instr: Gary Fleder Prod: Sylvester Stallone, Kevin King Templeton, John Thompson Manus: Sylvester Stallone Foto: Theo van de Sande Klip: Padraic McKinley Mus: Mark Isham