After the Storm (2001)

  Under en storm synker en yacht med guld og juveler for millioner om bord, og nu kæmper flere for at komme først til skatten.


  EROTISK LAVSPÆNDING

  + PLUS: vis underholdning i åbent hav-plot
  -MINUS: fantasiløs | tyndt plot | stereotyper

   

  Man kan næsten fornemme, hvordan den gode Ernest Hemingway vender sig i graven, hver gang denne amerikanske tv-produktion fylder en skærm i halvanden times tid. Det bliver til erotisk lavspænding på bølgen blå, en historie, der rider på bølger af klichéer i en vaklende og fantasiløs iscenesættelse.
   

  Kampen om den store rigdom

  Det er en historie om den menneskelige natur, der kommer op til overfladen. En historie om hvad glimtende smykker og masser af guld kan gøre ved mennesker - der er ingen nåde i kampen om den store rigdom.

   

  Slet skjult kysselysten

  Den lokale stud Arno (Benjamin Bratt) og en fransk eventyrer (Armand Assante) er begge på jagt efter guld og smykker - ledsaget af et par handlekraftige og slet skjult kysselystne kvinder, der pisker en stemning op både over og under vandets overflade.
   

  Penge i farvandet

  Men når der er store penge i farvandet - bogstavelig talt - er sex det rene vand ved siden af. Men kvinder er som bekendt listige væsner, når det virkelig gælder - og ved synet af en smaragd bruges alle udspekulerede kneb.

  Stereotyper
  Filmen består af en lang række stereotyper i både handling og roller. Væmmelige bagmænd med store knive, eksotiske mænd med kraftige accenter, labre larver med nedringede kjoler, veltrænede adonisser med gennemsigtige badebukser og brysthårene blottet, blodtørstige hajer på rov. Alle er på sin vis skurke i historien, så på den måde er der ingen heltemodig forløsning at hente. I det hele taget en tynd kop havvand.  Anmeldt i 2007 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2021

  Fakta om filmen

  2001, USA, Thriller, Action, Erotik, 99 min.

  Dansk titel: After the Storm (tv)
  Instr: Guy Ferland Prod: Mike Elliott, Kenneth Teaton Manus: A.E. Hotchner Baseret på: historie af Ernest Hemingway Foto: Gregory Middleton Klip: Charles Ireland Mus: Bill Wandel