Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004)

  En gruppe lykkejægere på Borneo oplever alle tiders jungle-mareridt, da enorme anakonda-kvælerslanger truer dem.


  FLERE BLODTØRSTIGE SLANGER

  Sammenhængende film:

  Anaconda (1997)

  Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004)

   

  Flere blodtørstige mega-kvælerslanger søsættes her i en (forventeligt) blodfattig opfølger til den fesne film fra 1997. Langt-ude-i-junglen-gysene fungerer egentlig udmærket, men skuespillet - og de tydeligt animerede slanger - halter bagefter.

   

  En sjælden plante

  En gruppe ihærdige forskere og lykkejægere har hyret en gut og hans faldefærdige flodpram på Borneo. Det hedder sig nemlig, at der på øen findes en sjælden orkidé, der kan forlænge menneske- (og dyre-)liv med talrige år.

   

  Det rene mareridt

  Men snart ender ekspeditionen i det rene mareridt. Borneos kæmpe-kvælerslanger er nemlig sultne, og de skyr ingen midler, når de går på hugst. Spørgsmålet er, om slangerne overhovedet levner en eneste af de eventyrlystne.

   

  Flot landskabsfilmet

  Flot landskabsfilmet (primært i New Zealand) og ikke uden kvaliteter udi nævnte kommer-krybende-under-vand-gys. Men filmen bliver også hurtigt ubehjælpsom i sin haltende formidling af den i forvejen vildt tyndt skrevne historie.

   

  Dumsmart rappe replikker

  Der er masser af dumsmart rappe replikker fra tilsvarende idiotiske typer - og dét er i sandhed trættende. Bulder/brag-underlægningsmusik sørger for stemningerne fra ende til anden.  Anmeldt i 2019 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2004, USA, Action, Eventyr, Gyser, Dyr på film, 97 min.

  Dansk titel: Anacondas: Jagten på blodorkidéen
  Instr: Dwight H. Little Prod: Verna Harrah Manus: John Claflin Foto: Stephen F. Windon Klip: Marcus D'Arcy, Mark Warner Mus: Nerida Tyson-Chew