Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)

  En uheldig akvarierenser bliver ad omveje gigolo for alle de eksistenser, de lækre ikke vil tage. Men hvad gør han, da han samtidig finder kærligheden.


  DE NEDRE REGIONER 2

  Sammenhængende film:
  Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)
  Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)

  Her er vi helt og holdent under bæltestedet, når Rob Schneider og co. giver den gas med deres prostitutionshumor - og det kommer der en forventeligt fladpandet farce ud af.

  Havner i gigolo-branchen
  Schneider spiller akvarierenseren Deuce Bigalow, der ad omveje havner i gigolo-branchen, ikke mindst han er presset til at skrabe penge sammen til et dyrt akvarium, som han har smadret.

  Mærkelige klienter
  Men det er ikke primært lækre damer, der bliver hans klienter. Snarere bliver Deuce mod sin vilje tildelt alle de klienter, som de andre mænd ikke vil tage.

  Arm i arm..
  Således må Deuce lægge arm med både en kvinde med tourettes syndrom og en kæmpekvinde, der er mere end dobbelt så høj som han selv.

  Enklaver af rå morskab
  Her opstår der få små enklaver af rå morskab, selvom manglen på etik ind imellem grænser til det smagløse. Langt bedre går det, når prutlyde runger på et offentligt toilet: univeral-plathed.

  Falder til jorden
  William Forsythes politibetjent med peniskompleks falder helt og holdent til jorden, mens Richard Riehle er udmærket som Deuces toiletpasser-far (iført smoking).

  Stereotyp komediemusik
  Masser af stereotyp komediemusik indhyller filmen yderligere i skabelonens filmplast. Det er svært for Schneider at glimre for alvor i det tumpede set up.  Anmeldt i 2016 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2021

  Fakta om filmen

  1999, USA, Komedie, Farce, Romantik, 88 min.

  Dansk titel: Er du til noget?
  Instr: Mike Mitchell Prod: Barry Bernardi, Sidney Ganis Manus: Harris Goldberg, Rob Schneider Foto: Peter Lyons Collister Klip: George Bowers, Lawrence Jordan, Doron Shauly Mus: Teddy Castellucci