I Love Trouble (1994)

  To konkurrerende journalister af hver sit køn mødes og kan ikke modstå hinandens camouflerede charme.


  ROMANTISKE KLICHÉER

  Det er svært at elske "I Love Trouble", en dybt uoriginal og overfladisk romantisk komedie fyldt med tåbeligheder. Og alligevel bliver man hængende i to timer, nok mest på grund af hovedrolleindehaverne Nick Nolte og Julia Roberts.

  En suspekt ulykke
  Nick Nolte spiller den internationalt kendte journalist Peter Brackett, der får uventet konkurrence fra en ny kvindelig journalist på et andet blad. Der er sket en togulykke, men snart finder journalisterne ud af, at der ligger noget uldent til grund for ulykken, og de forsøger at overgå hinanden i blikfangs-overskrifter.
   

  En womanizer

  På et tidspunkt må disse to journalister jo også mødes, og Peter Brackett, der er en womanizer, finder et værdigt modstykke i sin konkurrent Sabrina Peterson. Men der er endnu ikke lagt op til heftige sexorgier, blot er vi hele tiden sikre på, at de to på et eller andet tidspunkt ender i kanen sammen.

  Truet af slemme bagmænd
  Indtil da må vi "nøjes med" lettere morsomme dialoger og hentydninger. Brackett og Peterson slår sig sammen som et team, da de efterhånden bliver truet på livet af slemme bagmænd, men det betyder ikke, at de to deler alle oplysninger, selv om de egentlig lover det.

  Glimt af spænding
  Det er dette modarbejdende samarbejde, der former de sjoveste øjeblikke i filmen. Både Nick Nolte og Julia Roberts mestrer deres yderst selvsikre roller og gør dermed tåbeligheden mere udholdelig. I glimt lyner filmen af spænding og lune vitser. Generelt alt for lang og i slutningen helt abnormt plat.  Anmeldt i 1995 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2020