Vegas Vacation (1997)

  Da farmand har fået den eftertragtede bonuscheck fra arbejdet inviterer han hele familien på ferie i Las Vegas. Her viser det sig svært at holde sammen på familie og økonomi.


  EN DYR FERIE I LAS VEGAS

  Sammenhængende film:
  National Lampoon's Vacation (1983)
  National Lampoon's European Vacation (1985)
  National Lampoon's Christmas Vacation (1989)
  Vegas Vacation (1997)

  Chevy Chase er endnu engang Clark Griswold, den velmenende familiefar, der så gerne vil have kernefamilien samlet i ferierne. Selvom Las Vegas måske ikke lige er det rejsemål, hverken kone eller halvvoksne børn er mest forelsket i, bliver de alligevel hurtigt fanget af miljøet, da først de er midt i det.

  Et par gode vitser
  Et par gode vitser resulterer ind imellem i underholdende morskab, men man henter aldrig tilnærmelsesvis en krampe hjem til lattermusklerne. Clark Griswold og familie får ikke meget ud af at kilde tilskueren under tæerne med en så idéforladt og amerikansk komedieklichébelagt historie.

   

  Gassen af ballonen

  Måske var gassen gået ud af National Lampoon-ballonen, allerede inden denne film blev produceret. Det mærkes i hvert fald tydeligt, at der køres på rutinepumperne uden ret meget inspiration.  Anmeldt i 1999 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2019

  Fakta om filmen

  1997, USA, Komedie, Teenagere, 95 min.

  Dansk titel: Fars fede Las Vegas ferie
  Instr: Stephen Kessler Prod: Jerry Weintraub Manus: Elisa Bell Foto: William A. Fraker Klip: Seth Flaum Mus: Joel McNeely