Up Close & Personal (1996)

  To nyhedsreportere får tid til kærlighed midt i travlheden, men tosomheden er ikke kun en dans på roser.


  FAIR ROMANTISK DRAMA

  Der er godt stof til de romantikhungrende i Jon Avnets dramatiske fortælling om det travle og krævende liv i nyhedsoplæserbranchen. Det er netop i denne branche, at Warren Justice og Tally Atwater mødes, og sød musik opstår ganske forudsigeligt.

  Action og kissemis
  Positivt er det, at "Up Close & Personal" ikke klistrer fast i de mest vamle romantikklichéer, men i stedet rummer lige dele "action" og kissemis. Der er også en historie ved siden af forelskelsen og alle dens ups and downs, og det er både nødvendigt og dejligt.

  Lidt for sukret
  Ingen af historierne rummer dog saft og kraft nok til at gøre romancen til en oplevelse ud over det sædvanlige. De to hovedrolleindehavere spiller bravt og overbevisende, ind imellem dog lidt for sukret.

  Gruopvækkende slutning
  Hvad der vælter hele filmen, og alt hvad den måtte have opbygget af sunde points, er den gruopvækkende unødvendigt dramatiske slutning, der pludselig giver anledning til at slå opgivende ud med armene. Det virker som om, manuskriptforfatterne syntes, der skulle lidt ekstra drama ind i slutningen, hvilket er en fejlbedømmelse af meget svær kaliber.  Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023

  Fakta om filmen

  1996, USA, Romantik, Drama, 119 min.

  Dansk titel: Tid til kærlighed
  Instr: Jon Avnet Prod: Jon Avnet, Jordan Kerner, David Nicksay Manus: Joan Didion, John Gregory Dunne Foto: Karl Walter Lindenlaub Klip: Debra Neil-Fisher Mus: Thomas Newman
  Priser
  • AAN - Bedste originale sang "Because You Loved Me"
  • GG-N - Bedste originale sang "Because You Loved Me"