The Skulls (2000)

  En gruppe skoledrenge hopper på limpinden og indgår aftaler med en hysterisk sekt, der kræver friheden som indsats og lover guld og grønne skove.


  POPULÆR-TEENAGE-THRILLER

  Joshua Jackson er et af ganske få lyspunkter i denne overdramatiserede loge-indfanger-naiv-ung-mand-thriller: Filmen er en blandt mange, der rider med på bølgen af teenagethrillere/gysere, og ganske som i de fleste andre tilfælde er resultatet meget skuffende.

  Masser af tempo
  Historien er ambitiøs og actionmættet med masser af tempo og spraglet scenografi. Veltrænede og velfriserede unge mænd i deres bedste alder kan ikke modstå fristelsen, når den hjernevaskende loge "Skulls" tilbyder fri sportsvogn og pingvinkostume. Skide være med skole, familie og kæreste - "Skulls" er bare for hot!

  En slem loge
  Men ganske som ventet er logen noget værre høm. De kække drenge pilles ned en efter en og indser, at logen kun er ude på at ødelægge og ruinere - uden at gå af vejen for mord.

  Tyndt og trist uinspireret
  Filmen vinder en smule terræn i sidste halvdel, men er hele vejen igennem tynd og trist uinspireret. Hvad der er mest frustrerende er, at man stort set kan forudse begivenhedernes gang fra start til slut, hvilket vidner om et klichéproppet manuskript.  Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2000, USA, Canada, Thriller, Action, Krimi, Teenagere, 102 min.

  Dansk titel: Skulls
  Instr: Rob Cohen Prod: Neal H. Moritz, John Pogue Manus: John Pogue Foto: Shane Hurlbut Klip: Peter Amundson Mus: Randy Edelman