Butterfly in Shades of Grey (1994)

    Kriminalbetjent Columbo kommer tæt på en meget berømt radiovært, der efter alt at dømme også er en iskold og beregnende morder.


    SÆRDELES VELOPLAGT SAMSPIL

    Columbo, sæson 12:

    It's All in the Game (1993)

    Butterfly in Shades of Grey (1994)

    Undercover (1994)

     

    Denne episode af 'Columbo' er uhyre gennemtænkt. Skuespillet slår gnister – særligt i samspillet mellem Peter Falk og en veloplagt William Shatner.

    Avanceret mordgåde
    Kriminalbetjent Columbo skal forsøge at samle trådene i en avanceret mordgåde, hvor den mistænkte Fielding Chase efter alt at dømme har alibiet i orden. Han talte nemlig i telefon med offeret, da det blev skudt...!

    Iskoldt og dumt svin
    Hvordan det hele hænger sammen tager tid at opklare, og undervejs er vi vidner til et sprudlende og meget underholdende portræt af den stinkende rige Fielding Chase, der er indbegrebet af et iskoldt og beregnende dumt svin.

    Eksotiske locations
    En stribe spændende locations er med til at gøre denne episode ganske eksotisk, ikke mindst Fielding Chases imponerende landsted.



    Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024

    Fakta om filmen

    1994, USA, Krimi, Drama, Columbo, 88 min.

    Dansk titel: Dræbende afsløringer
    Instr: Dennis Dugan Prod: Peter Falk, Jack Horger, Christopher N. Seiter Manus: Peter S. Fischer Foto: George Koblasa Klip: Bill Parker Mus: Richard DeBenedictis