Undercover (1994)

  Kriminalbetjenten Columbo må iføre sig talrige kostumer til de mange roller, han skal spille i en spøjs opklaringssag.


  COLUMBO I FINT TØJ

  Columbo, sæson 12:

  It's All in the Game (1993)

  Butterfly in Shades of Grey (1994)

  Undercover (1994)

   

  Den gode Los Angeles-kriminalbetjent Columbo må trække i mange forskellige sæt tøj i denne festlige episode. Det er nemlig nødvendigt, at han som led i en opklaringssag må spille mange roller.

  Stumper i et puslespil
  En dag henvender en mand sig til kriminalbetjenten med en lille stump af et fotografi. Han påstår, at der findes en række øvrige stumper af fotografiet. Når stumperne lægges sammen i et lille puslespil, vil de tilsammen vise dét sted, hvor en gruppe røvere for år tilbage efterlod sig millionudbyttet fra et røveri. Columbo og hans kolleger går med på idéen og begynder en eftersøgning af brikkerne. Men det kræver yderste forsigtighed, derfor de mange udklædninger.

  Mange påklædninger
  Der opstår megen morskab som følge af Columbos forskellige roller, men episoden rummer også drama i stor stil, fx bliver Columbo slået bevidstløs undervejs og må en tur på hospitalet. (Se lige de bukser, han flygter i – hysterisk morsomt!) En festlig episode, der skejer endog meget ud fra de normale Columbo-klichéer.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024