Nadine (1987)

  Et kærestepar med knas i forholdet rystes sammen i en dramatisk mordsag, der kræver yderste påpasselighed.


  EN LILLE FESTLIG GRINEBIDDER

  Kim Basinger kan her opleves som gennemnaiv sminkøse med sydstatsdialekt. Ved et tilfælde bliver hun vidne til et koldblodigt mord og ligger nu inde med vigtige tegninger, som skumle bagmænd (under ledelse af Rip Torn) hellere end gerne vil have fingre i.

  Et uheldigt vidne
  Det bliver nødvendigt for det uheldige vidne at inddrage kæresten i sagen, og snart er de begge midtpunkt i en hæsblæsende skudduel, forfulgt af bagmandshåndlangere.

  Kærlighed i knibe
  Historien er i grunden ganske dum men vinder på beskrivelsen af forholdet mellem Nadine og kæresten. Kærligheden går mildest talt trægt, men undervejs i forløbet bedres det betragteligt - ganske som ventet!

  Tynd historie
  Forudsigeligheden er høj, historien er tynd, men skuespillet er yderst veloplagt lagt i kyndige hænder hos den erfarne instruktør, Robert Benton.

  Forfriskende grin
  Jeff Bridges er faktsisk virkelig underholdende som Nadines kæreste - og undervejs i historien oplever man forfriskende grin.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1987, USA, Komedie, Romantik, 83 min.

  Dansk titel: Nadine
  Instr: Robert Benton Prod: Arlene Donovan Manus: Robert Benton Foto: Nestor Almendros Klip: Sam O´Steen Mus: Howard Shore