An Exercise in Fatality (1974)

  En veltrænet fitnessmand begår et mord, der kræver at kriminalbetjent Columbo begynder at løbetræne for at følge med i opklaringen.


  EN AF DE BEDSTE COLUMBO-EPSIODER

  Kriminalbetjent Columbo må i træningstøjet i denne ekstraordinært veloplagte episode: Da han står over for opklaringen af et mord begået af en selvsikker og veltrænet fitnesscenterejer, kan det jo ikke nytte noget, at Columbo dårligt kan løbe tyve meter uden at være på besvimelsens rand.

  Forbilledligt underholdende
  I kløerne på instruktør Bernard L. Kowalski oplever vi Columbo fra den allerbedste side. Dette er en episode, der har det hele, og som er forbilledligt underholdende.

  Sund humor
  Den sunde humor kommer til udtryk gang på gang i opfindsomme scener, der sætter Columbo på helt nye prøver og gør en anelse op med seriens klichéer - med et særdeles forfriskende resultat.

  Velfungerende afsnit
  Forfriskende er også omstændighederne omkring mordet, som fitnessmanden begår på sin kompagnon, der har gennemskuet hans forretningsgang. I alle henseender et af de mest velfungerende afsnit i serien.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2021

  Fakta om filmen

  1974, USA, Krimi, Drama, Columbo, 92 min.

  Dansk titel: Dræbende træning
  Instr: Bernard L. Kowalski Prod: Edward K. Dodds Manus: Peter S. Fischer Baseret på: historie af Larry Cohen Foto: William Cronjager Klip: Bob Kagey Mus: Richard DeBenedictis