Love at First Hiccup (2009)

  En dreng fra 1.G forelsker sig i en pige fra 3.G og vinder hendes hjerte mod alle odds.


  SØD GENINDSPILNING

  Sammenhængende film i serien:
  Kærlighed ved første hik (1999)
  Anja og Viktor (2001)
  Anja efter Viktor (2003)

  Anja og Viktor - Brændende kærlighed (2007)

  Anja og viktor - i medgang og modgang (2008)

  Love at first hiccup (2009)


  Overraskende hjertelig amerikansk genindspilning af den første Regner Grasten-succes i Anja og Viktor-serien, Kærlighed ved første hik (1999). Rent faktisk charmerende og med talentfulde teenagere i hovedrollerne, står "Love at first hiccup" i ret skarp kontrast til særligt de mange danske opfølgere i serien.

  Udstråling og talent
  Devon Werkheiser er både i udstråling og talent så mange gange mere charmetrold og førsteelsker som Robert Hansen. Og i Scout Taylor-Compton har vi på det nærmeste Sofie Lassen-Kahlkes modstykke: glimt i øjet, troværdig teenagercharme og: talent!

  Tro kopi
  Historien er på det nærmeste en tro kopi af sit danske filmforlæg, og når man kender moder-filmen, er det underholdende at genkalde sig de danske pendanter i roller, locations og handlingselementer.

  Et stort og godt hjerte

  15-årige Victor falder pladask for den lidt ældre Anya, og han er nu fast besluttet på at vinde hendes hjerte, selvom oddsene mildest talt er dårlige. Heldigvis har Anya et stort og godt hjerte. Hun lader sig ikke imponere af rigmandsbejleren Peter men ser i stedet Victors drengede charme på den ægte hjerteknusende måde.

  Humoristisk velafstemt
  Sød og velafstemt humoristisk. Set-up'et er så rendyrket amerikansk, at det er svært at få øje på større problemer i overførslen fra den danske original. Det er en rent dansk produceret film i rent amerikanske omgivelser, og man oplever den som 100 % amerikansk, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel for Regner Grasten.

  Mange fine biroller
  I birollerne noterer man sig fine præstationer: Beverly Hills 90210-faderen James Eckhouse har en lille men kæk rolle som Victors far, Nicholas Braun udfylder vennen Ernie med troværdig kejtethed, Ray Wise har et dejligt glimt i øjet som Anyas rigmandsfar, og de to liderlige rollinger spilles perfekt af hhv. Adam J. Bernstein og Daniel Polo. Alt i alt en munter og vellykket lille teenagerkomedie, der aldrig bliver hverken krukket eller overgearet.  Anmeldt i 2011 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024