Wanted (2008)

  En kontornørd erfarer, at han har arvet sin fars overmenneskelige reaktionsevner og bliver en del af et lejemorderkartel.


  BULDER & BRAG

  Gang i biksen. Fuld udblæsning. Babes, guns og fartøjer i fart. "Wanted" er en rendyrket tyndslidt actionbasker, der er fyldt til bristepunktet med lyd, musik, fikse klip, ekstravagante kameravinklinger og plumret effektmageri.

  Trist hverdag
  Kontorslaven Wesley er kørt helt og aldeles fast i sin triste hverdag. Indtil en dag han passes op af en nougatbrun babe, der kan fortælle ham, at han har særlige evner, som han bør udnytte i et eksklusivt lejemorderfællesskab.

  Nu begynder en oplæring, hvor Wesley hurtigt finder ud af, at der er noget om snakken. Blandt andet kan han få affyret ammunition til at lave kurver i luften.

  Men noget stikker under! Snart er Wesley brik i et dødbringende spil, hvor han ikke selv bestemmer farten.

  100 % overgearet
  Hvis der er ét roligt øjeblik i filmen, er det hurtigt fortrængt i det samlede indtryk. Der er tale om en 100 % overgearet actionfilm, der lefler for al den moderne teknologi og bruger den i alle mulige tåbelige sammenhænge, hvilket afføder en komplet død ved kvælning allerede efter en halv times tid.  Anmeldt i 2012 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2008, USA, Tyskland, Action, Krimi, Fantasi, 110 min.

  Dansk titel: Wanted
  Instr: Timur Bekmambetov Prod: Jim Lemley, Jason Netter, Marc Platt, Iain Smith Manus: Michael Brandt, Derek Haas, Chris Morgan Foto: Mitchell Amundsen Klip: David Brenner Mus: Danny Elfman
  Priser
  • AAN - Bedste lydmix
  • AAN - Bedste lydklipning