Sex, Lies & Obsession (2001)

  En lykkelig amerikansk kernefamilie må op på barrikaderne, da farmand viser sig at være en sexgalning, der bare skal have sex uafbrudt.


  MORALPRÆDIKEN!

  Det kommer virkelig bag på lillemor og to dejlige sønner, da farmand en dag bliver afsløret som sextosset. Han har ligget i - viser det sig - med langt over 100 forskellige kvinder, også prostituerede.

  Sextosset mand
  Til at begynde med har konen kun hån tilovers, men efterhånden som psykiatrien inddrages i sagen, går det op for hende, at hendes mand ikke kan gøre for det: Det er simpelthen en lille defekt i hjernen, der gør, at farmands underliv er i bevægelse hele tiden. Så farmand skal have en chance til!

  Den omvendte verden
  Som amerikanerne dog bare kan det dér med at skabe gennemført utroværdige tv-filmatiseringer af virkelige begivenheder. Det er den omvendte verden.

  Ingen pinlige situationer
  På intet tidspunkt bliver sextosseriet interessant. Ikke fordi vi sidder og savler efter slibrige billeder af hed sex med høje støn og kinky stillinger, men bare en antydning af, at filmens tema rent faktisk er sex ville nok være på sin plads.

  Moralprædiken
  Men ganske som ventet bevæger denne tv-film sig behændigt udenom enhver "pinlig" situation, og resultatet er en forfærdeligt moralsk prædiken, der ingen steder hører hjemme på dansk tv.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  2001, USA, Drama, Teenagere, 90 min.

  Dansk titel: Besat af sex (tv)
  Instr: Douglas Barr Prod: Judy Cairo Manus: Patricia Resnick Foto: Michael Storey Klip: Mark Conte Mus: Jeff Eden Fair, Starr Parodi
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation