Man vs. Wild [2] (2007)

    En veltrænet og modig overlever udsætter sig selv for faretruende situationer i verdens ødemarker.


    GENNEM ILD & VAND [2]

    Sammenhængende i denne serie:
    Man vs. Wild [1] (2006)
    Man vs. Wild [2] (2007)
    Man vs. Wild [3] (2008)
    Man vs. Wild [4] (2009)
    Man vs. Wild [5] (2010)
    Man vs. Wild [6] (2011)

    Mod, sved og tårer, som denne series vært Bear Grylls har kaldt sin selvbiografi, er et meget godt billede på de strabadser, den vilde natur byder en ægte fuldblods overlever kloden rundt.

    Mere guf
    2. sæson er mere af samme guf i en overbygning af fysiske udfordringer, der kun kan inspirere alle med store friluftslunger og lyst til at gå lige til kanten.

    Dobbelt-episoder
    Nyt i denne sæson er, at flere af episoderne er dobbelt-episoder, så Bear kaster sig ud i flere forskellige udfordringer i samme område, herunder Sahara, Sibirien, Patagonien og Panama.

    Store tv-oplevelser
    Vi kommer også med på en øde ø i Stillehavet og på enmandssafari i Afrika: alt sammen store tv-oplevelser på vildmarkens præmisser - og det trækker i klatreskoenes snørebånd for selv at komme ud i det vilde.

    Ærligt talt genialt
    Bear Grylls' enestående charme og oprigtigt smittende humør er en væsentlig medspiller i seriens ærligt talt geniale set up, hvor kameraet hele tiden er med i første række til de halsbrækkende, ulækre og svedige overlevelseshandlinger.



    Anmeldt i 2013 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024

    Fakta om filmen

    2007, Storbritannien, Dokumentar, Eventyr, 585 min.

    Dansk titel: Ultimativ overlevelse [2]
    Instr: Nicholas White, Stephen Shearman Prod: Stephen Rankin Manus: Hugh Ballantyne Foto: Simon Reay, Elissa Sursara Klip: Mike Denhy, Deborah Williams, Roger Mitchell Mus: Paul Pritchard
    Medvirkende
    • Et angiver en særlig god præstation
    • Et angiver en særlig dårlig præstation