3 from Hell (2019)

  Tre vanvidsmordere undslipper fængslet og spreder død, ødelæggelse og rædsel omkring sig.


  UNØDVENDIG 3'ER

  Sammenhængende film:

  House of 1000 Corpses (2003)

  The Devil's Rejects (2005)

  3 from Hell (2019)

   

  14 år efter den fuldfede opfølger til "House of 1000 Corpses" følte Rob Zombie sig fristet (over evne, skal det vise sig) til at fabrikere en lille efternøler. Denne nøler spræller i nettet, men rimeligvis ret forgæves.

   

  Mordere på fri fod

  Fængslet har været hjem for alle tiders seriemordergruppe i en lang årrække, men det ændrer sig, da en række "lykkelige" omstændigheder indtræder i gunstig sammensmeltning. Snart er trioen Baby, Otis og Winslow på fri fod, og der er overhovedet ingen grænser for, hvad de kan sprede af død, ødelæggelse og rædsel på deres vej.

   

  Blodsprøjtende drama

  Det får fængselsinspektøren Virgil Harper at føle på egen krop og psyke, da hans hus med beboere tages som gidsel i et blodsprøjtende drama, der kun kan have én udgang...

   

  Lige i overkanten

  Næsten to timers spilletid er absolut i overkanten, her hvor Zombie koger over af overtændt fortællelyst. Og det er vel at mærke på den langt mindre fede måde, end vi var vidner til i film #1 og #2.

   

  Besøgelsestiden kendes ikke

  Her i 3'eren er der ganske vist små indspark i retning af den velkendte originale kompromisløshed, men det utæmmede filmprodukt har bismag af både overspil, fyldstof og manglende fornemmelse for besøgelsestid.

   

  Kunne have været udelukket

  Når niveauet daler så betragteligt, bliver Zombies stil pludselig alt for kvælende, og "3 from Hell" kunne så fint have været udelukket fra trilogien... så at sige. Værd at bemærke er Dee Wallaces herligt determinerede birollepræstation som tiltagende ufrivilligt rå fængselsvagt med lesbian interest.  Anmeldt i 2024 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024