A Family Torn part (1993)

  En teenagedreng finder begge sine forældre myrdet i hjemmet. Hvem kan have begået et så bestialsk dobbeltmord?


  MORD I FAMILIEN

  There's no escape when the enemy is family, proklamerer coveret til denne baseret-på-virkelige-hændelser-tv-film. Det erfarer teenageren Brian Hannigan på den hårde måde, da han er under mistanke for at have slået begge sine forældre ihjel.

   

  Ingen let sag for politiet

  Men da politiet begynder at køre dejskraberen rundt i familiens sovsede sammensætning, erfarer de, at det nok snarere er stedbroren Daniel der står bag. Hvorom alting er bliver det ikke helt let at få hverken Brian eller Daniel, der begge blev adopteret som 6-årige, i tale.

   

  Klassisk straight forward tv-krimi

  "A Family Torn Apart" er en klassisk straight forward tv-krimi. Begivenhederne falder ur-forudsigeligt af den røde tråd, som var de gede-hømhømer i ankellangt græs.

   

  Pænt spil

  Er der noget, der bare fungerer rimeligt i Craig R. Baxleys iscenesættelse, er det skildringen af de to stedbrødres entré som adoptivbørn hos ægteparret Hannigan. Her er der lidt bid i familieosten, særligt fordi Neil Patrick Harris, Johnny Galecki og John M. Jackson alle gør det pænt som hhv. brødre og far.

   

  Væver i begivenhederne

  Tv-dramatiseringen tager sig alenlang og tilsvarende kedsommelig tid til at væve i begivenhederne. Læg hertil de rigelige mængder nærmest komisk forstærkende stemningsmusik, og du har en virkelighedens gendigtning uden ret meget sjæl.  Anmeldt i 2023 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1993, USA, Drama, Krimi, Biografi, Børn på film, Teenagere, 98 min.

  Dansk titel: Sudden Fury
  Instr: Craig R. Baxley Prod: Robert Lovenheim Manus: Matthew Bombeck Baseret på: bog af Leslie Walker Foto: João Fernandes Klip: Jeff Freeman Mus: Gary Chang