Mad Dogs [1] (2011)

  Fire britiske fyre besøger deres gamle ven på Mallorca, kun for at havne i et kompliceret og dødensfarligt spil på død, sex og masser af penge.


  LIVSFARLIG FERIE [1]

  Sammenhængende i denne serie:
  Mad Dogs [1] (2011)
  Mad Dogs [2] (2012)

  Sprudlende, tragikomisk og vanedannende anderledes britisk krimikomedieserie, der foregår i det svedigt spanske sommerland, nærmere bestemt på Mallorca.

  Drengerøve uden hæmninger
  Fire britiske fyre i deres "bedste alder" ankommer til deres gamle ven, Alvos, luksuriøse landsted på Mallorca. Med sig har de en god portion drengerøvslyst til at gå amok, og de smider da også effektivt alle hæmninger.

  Kriminelle ridser
  Men der stikker noget under Alvos rigdom, og snart bliver det mere end klart, at der er dybt kriminelle ridser i lakken. Snart står de fire venner alene i en prekær sag om millioner af euro - og en vanvittig flugt kan begynde.

  Selvironisk uhøjtideligt
  "Mad Dogs" er selvironisk uhøjtidelig og først og fremmest forfriskende letløbende i sit meget tragikomiske handlingsforløb. Her sættes mafiabagmænd, store pengesummer og hævntørstighed på spidsen i en tørt velfungerende svedig kulisse.

  Aparte udfordringer
  De fire meget forskellige venner reagerer ligeså forskelligt på de aparte udfordringer udi mord, millioner og mareridt langt væk hjemmefra - og hér finder vi en af de store underholdningsværdier i første sæson.

  Drengerøve på komedie
  Krimikomedie-konstellationen fungerer langt over forventning og forfører i firkløver-skuespillet, der emmer af drengerøv på komedie i tiltagende uoverskueligt vanvid.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  2011, Storbritannien, Krimi, 180 min.

  Dansk titel: Mad Dogs [1. sæson] (tvs)
  Instr: Adrian Shergold Prod: Spencer Campbell Manus: Cris Cole Foto: Tony Slater-Ling Klip: Tania Reddin Mus: Ben Bartlett, Samuel Sim