Nothing But the Truth (2008)

  En journalist får en viden, der kan true nationen, og hun fængsles, så længe hun nægter at afsløre sin kilde. Og hun giver sig ikke!


  I SANDHEDENS VOLD

  Ind og ud af retssalen og på besøg i kvindefængslet. "Nothing But the Truth" har fine scener af høj intensitet men ender i en spiral af gentagelser, om man mister interessen.

  Meget amerikansk emne
  Emnet er i særdeleshed amerikansk og måske lidt vanskeligt at forholde sig til i Europa: en kvindelig journalist har opsnappet en CIA-agents identitet og skrevet en afslørende artikel.

  Tabt familieidyl
  Men det må hun ikke, og da hun ikke vil afsløre sin kilde, havner hun i fængsel. End ikke mand, krøltop og kendt advokat kan få hende til at sige sandheden, og det koster hende frihed og familieidyl.

  Retsligt højglansdrama
  Filmen er teknisk flot og med udmærkede enkeltpræstationer, men der er for langt imellem, at det retslige højglansdrama bliver egentlig medrivende.

  Savner gennemslagskraft
  Kate Beckinsale har ikke helt den fornødne gennemslagskraft til at trække den hårdt prøvede hovedrolle frem i det rampelys, filmen lægger op til.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2008, USA, Thriller, Krimi, Mystik, 108 min.

  Dansk titel: Nothing But the Truth
  Instr: Rod Lurie Prod: Marc Frydman, Rod Lurie, Bob Yari Manus: Rod Lurie Foto: Alik Sakharov Klip: Sarah Boyd Mus: Larry Groupé