Exit Wounds (2001)

  En behændig politimand får brug for alle sine evner, da han opdager omfattende korruption i korpset i forbindelse med en narkosag.


  LIGE PÅ OG HÅRDT

  Fantastisk underholdende actionfilm, der ikke udgiver sig for andet, end den er. Således er der lagt op til en af de helt sprøde filmoplevelser – hvor hjernen vel at mærke kan slås fra.


  Ærlig politimand
  Steven Seagal er i fin form som den ærlige politimand, der mere eller mindre ene mand må øse ud af kampsportstalenterne for at komme korruption og kriminalitet til livs.

  En dum historie
  Det er den simple og dumme historie, og hele filmen emmer af forudsigelighed. Men det fungerer upåklageligt, og det er svært ikke at lade sig rive med af de professionelt koreograferede actionsekvenser.

  Fin humor
  Samtidig sørger en fin humor for den nødvendige distance: "Exit Wounds" leverer varen på en af de aftener, hvor 100 % underholdning er vigtigere end stor filmkunst.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023

  Fakta om filmen

  2001, USA, Action, Krimi, Komedie, 101 min.

  Dansk titel: Exit Wounds - skudhuller
  Instr: Andrzej Bartkowiak Prod: Dan Cracchiolo, Joel Silver Manus: Ed Horowitz, Richard D´Ovidio Baseret på: roman af John Westermann Foto: Glen MacPherson Klip: Derek Brechin Mus: Damon Blackman, Jeff Rona