Blue Streak (1999)

    En eksfange snyder sig til en karriere som politimand i forsøget på at få fat i den diamant, han gemte i en udluftningskanal to år tidligere.


    SMÅ BLÅ BLINK

    Endnu en forudsigelig actionkomedie skræddersyet til den sorte stand up-komiker Martin Lawrence: Masser af jævn humor serveres uden glimt i øjet.


    En fri mand
    Efter to år i fængsel er Lawrences Miles Logan endelig en fri mand, og han vil straks af sted for at hente dén værdifulde diamant, han gemte, lige inden han blev anholdt. Men i mellemtiden er der bygget en politistation netop dér, så Miles må lade som om, han er nyankommet betjent...

    Tumpet politikorps
    Stik mod alle odds lykkes det Miles at få succes som betjent, men det kræver til gengæld også et ualmindeligt tumpet politikorps og en masse rappe replikker. Enkelte actionscener har en sund fremdrift, men generelt kommer filmen aldrig i nærheden af det egentligt interessante.



    Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024

    Fakta om filmen

    1999, USA, Komedie, Action, 93 min.

    Dansk titel: Blue Streak
    Instr: Les Mayfield Prod: Toby Jaffe, Neal H. Moritz Manus: Michael Berry, John Blumenthal, Stephen Carpente Foto: David Eggby Klip: Michael Tronick Mus: Ed Shearmur