Blue Streak (1999)

  En eksfange snyder sig til en karriere som politimand i forsøget på at få fat i den diamant, han gemte i en udluftningskanal to år tidligere.


  SMÅ BLÅ BLINK

  Endnu en forudsigelig actionkomedie, skræddersyet til den sorte stand up-komiker, Martin Lawrence: masser af jævn humor serveres uden glimt i øjet.

  En fri mand
  Efter to år i fængsel er Miles Logan endelig en fri mand, og han vil straks af sted for at hente den værdifulde diamant, han gemte, lige inden han blev anholdt. Men i mellemtiden er der bygget en politistation netop dér, så Miles må lade som om, han er nyankommet betjent.

  Tumpet politikorps
  Stik mod alle odds lykkes det Miles at få succes som betjent, men det kræver til gengæld også et ualmindeligt tumpet politikorps og en masse rappe replikker.

  Uinteressant
  Enkelte actionscener har en sund fremdrift, men generelt kommer filmen aldrig i nærheden af det egentligt interessante.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2020

  Fakta om filmen

  1999, USA, Tyskland, Komedie, Action, 93 min.

  Dansk titel: Blue Streak
  Instr: Les Mayfield Prod: Toby Jaffe, Neal H. Moritz Manus: Michael Berry, John Blumenthal, Stephen Carpente Foto: David Eggby Klip: Michael Tronick Mus: Ed Shearmur