Results (2015)

    En fitnesskædeejer og hans assistent får deres sag for, da en stenrig klient melder sig under fanerne og vender op og ned på knæbøjningerne.


    BITTERSØD HUMOR

    Spøjs og skæv nyfortolkning af den klassiske romcom-genre: "Results" tager begavet afsæt i fitness-verdenens overfladiskhed og får snoet kærligheden et par gange rundt om sig selv.

    En fin forretning
    Fitnessguruen Trevor har snart en ganske fin forretning kørende, og hans smukke assistent Kat har fuld gang i de private (og rige) klienter, som hun får i form ude i byen.

    En rigmand på tværs
    Men da den stenrige Danny melder sig under fanerne, kommer han både på tværs af Trevor og Kats fine forhold - og fitnesskædens forretningsmodel.

    Bittersød humor
    "Results" henter stikkene hjem på tre herlige præstationer af Guy Pearce, Cobie Smulders og Kevin Corrigan. Alle opsnapper de fint den bittersøde humor, der kun er en undertone i filmen.

    Atypisk komedie
    Således er her ikke tale om en særlig typisk komedie, ligesom det romantiske islæt også må siges at være atypisk - hvad der i helheden er med til at gøre filmoplevelsen charmerende.

    Ind- og udviklinger
    Stærkest udstråling finder vi i filmens første tre kvarter, hvorefter ind- og udviklingerne i historien spænder lidt for meget ben for den gennemsympatiske forløsning. Behageligt nedtonet filmmusik: Mange af scenerne står alene i deres skæve narrative skarphed.



    Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024

    Fakta om filmen

    2015, USA, Komedie, Romantik, 105 min.

    Dansk titel: Results
    Instr: Andrew Bujalski Prod: Paul Bernon, Houston King, Sam Slater Manus: Andrew Bujalski Foto: Matthias Grunsky Klip: Robin Schwartz Mus: Justin Rice
    Medvirkende
    • Et angiver en særlig god præstation
    • Et angiver en særlig dårlig præstation
    Priser
    • SUNDANCE-N - Grand Jury Prize-nominering