Trial and Error (1997)

    En skuespiller gør sig ud for at være advokat og fører en alvorlig retssag med store armbevægelser.


    MORSOM ROLLEBYTNING

    Både Michael Richards og Jeff Daniels er i topform i denne alternative komedie. Endelig en amerikansk komedie, hvor man får lov at grine igennem - fri for halvhjertede, semi-vamle budskaber.

    Advokat i suppedasen
    Advokaten Charles Tuttle havner efter et slagsmål i en suppedas. Han er forsvarsadvokat for en slem fusker, men nu kan han ikke stå på sine ben i retssalen.

    En advokat-rolle
    Vennen og skuespilleren Richard Rietti træder til. Det kommer der selvsagt en del morskab ud af. En (ikke videre succesfuld) skuespiller, som skal spille en alvorlig og jakkesætsklædt advokat!
     

    Sprælsk og uforudsigelig

    Det forløber da heller ikke helt, som det plejer i retssalen, og anklageren får sin sag for på en helt ny måde. Hun er oppe imod en meget sprælsk og uforudsigelig "advokat".

    Underholdende retssager
    Der er rigeligt at grine ad undervejs. Ud over de mange scener i retssalen, kommer vi også en del ud i den fri natur, så filmen bliver aldrig ensformig.



    Anmeldt i 2000 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024

    Fakta om filmen

    1997, USA, Komedie, Romantik, Retssalsdrama, 98 min.

    Dansk titel: Bluff og bluffere
    Instr: Jonathan Lynn Prod: Jonathan Lynn, Gary Ross Manus: Sara Bernstein, Gregory Bernstein Foto: Gabriel Beristain Klip: Tony Lombardo Mus: Phil Marshall