Storm Chasers: Revenge of the Twister (1998)

  En ihærdig kvinde har specialiseret sig i at opklare årsager til slemme storme. Og i orkanens øje genfinder hun tilmed kærligheden.


  AMERIKANSK MULTI-TV-DRAMA

  Hæderlig tv-film inspireret af Jan De Bonts katastrofale katastrofefilm Twisters (1996) om de dødbringende tornadoer. I denne i bund og grund harmløse kærlighedsberetning følger vi enkefru Jamie Marshall på en færd gennem orkanernes øjne.

  Kærlighed mellem lynene
  Undervejs møder hun beredskabsmedarbejderen Will Stanton, og Jamie lægger ikke fingrene imellem i sine sarkastiske og afvisende udbrud over for den unge hjælper. Meeen, mon ikke hun bløder op hen ad vejen og giver bejleren en chance, mens vindene suser, og kuglelynene blitzer mod jorden?

  Bedre end gennemsnittet
  Banal og klichéfodret til langt op over alle kameraer, men trods alt bedre end tv-gennemsnittet, fri for noget af al den vamle overdrevne dramatik og i stedet beriget med en begribelig humor.  Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1998, USA, Canada, Storbritannien, Drama, Action, Eventyr, 92 min.

  Dansk titel: Storm Chasers (tv)
  Instr: Mark Sobel Prod: James Shavick Manus: Jeffrey Wynne Foto: Miklós Lente Klip: Jeremy Presner, Grace Yuen Mus: Karel Roessingh, Ken Williams