Jurassic Park III (2001)

  En dino-ekspert lokkes med til giganternes ø og må endnu engang kæmpe hårdt for sit liv.


  ØGLER FOR FULD UDBLÆSNING

  Sammenhængende film:
  Jurassic Park (1993)
  The Lost World: Jurassic Park (1997)
  Jurassic Park III (2001)
  Jurassic World (2015)

  Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)


  Væsentlig mindre lalleglad og en smule mere acceptabel end sin forgænger: "Jurassic Park III" kaster publikum ud i et inferno af svinedyre kæmpegummiøgler, der bider, skriger, tramper og skider for fuld udblæsning.

  Skuffende ligegyldigt
  Filmen er dog belastet af en skuffende ligegyldig historie, der virkelig ikke har meget substans. Opfindsomheden er under gulvbrædderne, og filmen er tvunget til at overleve på sine bombastiske effekter.

  Forudsigeligt & overflødigt
  Men kan en film køre i mål alene på sine effekter? Det er tvivlsomt. "Jurassic Park III" har intet at byde på i historie og skuespil, spændingen ligger helt og fuldt i kæmpeøglernes ageren - forudsigeligt og overflødigt - ganske enkelt! Stan Winstons specialgummidyr er imponerende, men da ikke for tredje gang i stort set samme set up.

  Frustrerede forældre
  Handlingen kort: Dinoeksperten Dr. Alan Grant lokkes til en øgleø. Det viser sig, at et par frustrerede forældre vil gøre alt for at finde deres 12-årige søn, der er strandet på øen otte uger tidligere.  Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2021

  Fakta om filmen

  2001, USA, Eventyr, Action, Science Fiction, Børn på film, 86 min.

  Dansk titel: Jurassic Park 3
  Instr: Joe Johnston Prod: Larry J. Franco, Kathleen Kennedy Manus: Peter Buchman, Alexander Payne, Jim Taylor Foto: Shelly Johnson Klip: Robert Dalva Mus: Don Davis, John Williams (temaer)