Pie in the Sky (1996)

  Stadig underlagt fars og mors særpræg forelsker en dreng sig i naboens datter.


  KEJTET KÆRLIGHED

  Der er humor og lune i Bryan Gordons søde lille historie om den store dreng, Charlie Dunlap, hvis største interesse er at observere trafikken og notere, hvilke biler og busser, der passerer på bestemte tidspunkter. Men en dag erfarer Charlie, at der er andre ting, man kan interessere sig for ud over trafik: Kvinder!

  Troværdige elskovsscener
  Nabopigen, Amy, tager ham med storm, og en voldsom forelskelse blusser op i troværdige elskovsscener. Men da de begge er sære og stædige, får de svært ved at holde på hinanden i det lange løb. Charlie drømmer så inderligt om et job i luften, hvorfra han kan dirigere den travle bytrafik. Amy drømmer om at danse mærkelige danse i hele verden.

  Uimodståelig charme
  Der bliver disket op med rigtig godt skuespil. Josh Charles byder på store mængder uimodståelig charme, Anne Heche rammer fint en ambivalent udstråling, mens John Goodman i en lille birolle brillerer iført paryk og slikket smil.

  Amerikansk i sit udtryk
  Amerikansk i sit udtryk, men alligevel let fordøjelig som følge af humoren og skuespillet.  Anmeldt i 1997 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1996, USA, Romantik, Komedie, 90 min.

  Dansk titel: Pie in the Sky
  Instr: Bryan Gordon Prod: Allan Mindel, Denise Shaw Manus: Bryan Gordon Foto: Bernd Heinl Klip: Colleen Halsey Mus: Michael Convertino