Simpatico (1999)

  En utilregnelig og usoigneret mand opsøger sin gamle kompagnon, men kun for at tage ham ved næsen.


  HVERKEN ELLER

  En rodet affære. Lige meget hvordan man vender og drejer Matthew Warchus' film, forbliver den rodet, svært tilgængelig - og sært uvedkommende.

  Et stort mysterium
  Historien er et mysterium i sig selv, og det skal den tydeligvis også være - det er velsagtens hele ideen med filmen. Ikke desto mindre forsvinder såvel den røde tråd som underholdingen i dette sammensurium.

  En løgn
  Nick Nolte spiller den forhutlede Vincent T. Webb, der opsøger sin gamle kompagnon, Lyle Carter. Webb påstår, at han har skrækkeligt brug for Carters hjælp - men det viser sig at være løgn.

  Skævt studie i mystik
  Der er virkelig ikke mange plusser at fremhæve ved dette skæve filmstudie i mystik. De særdeles fremragende skuespillere er næsten ikke til at få øje på - de er tabt i tyndbenede roller, der ikke giver meget mening.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023

  Fakta om filmen

  1999, Storbritannien, Frankrig, USA, Thriller, Krimi, Drama, Mystik, 106 min.

  Dansk titel: Simpatico
  Instr: Matthew Warchus Prod: Jean-François Fonlupt, David Lupovitz, Timm Oberwelland Manus: Matthew Warchus, David Nicholls Baseret på: Skuespil af Sam Shepard Foto: John Toll Klip: Pasquale Buba Mus: Stewart Copeland