Strange Bedfellows (1995)

  En stor og mægtig stutteriejer slår sin bror ihjel - men er dette indlysende for den erfarne politiopdager Columbo?


  FIN COLUMBO-EPISODE

  Den dygtige kriminalbetjent Columbo vrider og vender sig i begyndelsen af denne veloplagte episode. Columbo har nemlig spist muslinger aftenen forinden og har nu en frygtelig dårlig mave.

  Bror myrder bror
  Da mavesmerterne har lagt sig, kan Columbo langt bedre koncentrere sig om opklaringsarbejdet: En yngre mand er blevet myrdet i sin bil, og alt tyder hurtigt på, at det er mandens bror, der er gerningsmanden.

  Nye kræfter
  Men denne rige og snedige stutteriejer er ikke sådan at løbe om hjørner med, så Columbo allierer sig ganske overraskende og overbevisende med nye kræfter.

  Forfriskende episode
  Forfriskende episode med nye indfald. Columbo-rollentypen er tilbage i sit nogenlunde vante leje, men stadigvæk er der friske pust af forandring at spore i Peter Falks fremragende fortolkning. Der er pænt modspil at hente fra både George Wendts snedige (tror han selv) morder og den hårdkogte mafiaboss, Jay Acovone.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2021

  Fakta om filmen

  1995, USA, Krimi, Drama, Columbo, 90 min.

  Dansk titel: Et umage par
  Instr: Vincent McEveety Prod: Vincent McEveety, Christopher N. Seiter Manus: Lawrence Vail Foto: George Koblasa Klip: Bill Parker Mus: Richard DeBenedictis