Murder With Too Many Notes (2000)

  Kriminalbetjent Columbo kommer op imod en snedig filmkomponist og dirigent, der følte sig presset til at myrde en rival.


  LIVLIG COLUMBO-EPISODE

  Columbo, sæson 13:

  Strange Bedfellows (1995)

  A Trace of Murder (1997)

  Ashes to Ashes (1998)

  Murder with Too Many Notes (2000)

  Columbo Likes the Nightlife (2003)

   

  Fest og farver og livligt skuespil i denne næstsidte Columbo-episode. Los Angeles-kriminalbetjenten Columbo kommer tæt på musikken, da hans gerningsmand er ihærdig filmkomponist- og dirigent. Det skal vise sig at blive lærerigt for betjenten.

  Store armbevægelser
  Komponisten med de store armbevægelser må – ikke overraskende – se sig slået af den snedige kriminalbetjent. Episoden er frisk og hittepåsom. Manuskriptet er skrevet med glimt i øjet. Replikkerne har virkelig charme. Peter Falk er endnu engang i sit es og får frejdigt modspil fra især skurken, Billy Connolly.

   

  Næstsidste episode

  Her hen imod slutningen af Columbo-serien, der strakte sig fra 1971-2003, er det nemt at blive lidt vemodig. Peter Falk er 70+, men niveauet i både spil og kriminalplot er nogenlunde det samme. Tre år senere kom den uigenkaldeligt sidste episode, den kækt ungdommelige "Columbo Likes the Nightlife".  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2000, USA, Krimi, Drama, Columbo, Musik, 85 min.

  Dansk titel: Mord efter noder
  Instr: Patrick McGoohan Prod: Bruce E. Gorman, Patrick McGoohan Manus: Jeffrey Cava, Patrick McGoohan Foto: Jiggs Garcia Klip: Bill Parker Mus: Richard DeBenedictis