Borrowed Hearts (1997)

  En stenrig forretningsmand lejer en fattig kvinde og hendes datter for at imponere en forretningsforbindelse med sin "familie".


  BLÆVERSØD KÆRLIGHEDSHISTORIE

  + PLUS: enkelte absurde fascinations-elementer
  -MINUS: blævret morale | sukret spil | plot

   

  En stenrig og ugift forretningsmand skal have besøg af en endnu mere stenrig forretningsmand. For at gøre indtryk på ham vælger forretningsmand #1 at leje en kone og en datter i en periode, for at gøre et godt indtryk.

  Lejer en kernefamilie
  Således betaler forretningsmand #1 en enlig mor og hendes datter et pænt beløb for at agere kernefamilie. Og idyllen går rent ind hos den intetanende gæst, der dog - når det kommer til stykket - viser sig at have lugtet lunten og vist oven i købet er lidt guddommelig.

  På tærsklen til smertegrænsen
  Vi befinder os lige på tærsklen til smertegrænsen. Historien redder sig i land takket være det absurde plot, der har en smule stil over sig. Skuespillet er gennemført amerikansk-vammelt, og moralen er helt ude i det blæversøde.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  1997, USA, Romantik, Drama, Fantasi, Børn på film, 90 min.

  Dansk titel: Lånt hjerte (tv)
  Instr: Ted Kotcheff Prod: Mary Kahn Manus: Pamela Wallace, Earl W. Wallace Foto: Michael Storey Klip: Ralph Brunjes Mus: John Welsman