A Matter of Honor (1976)

  Efter et mindre trafikuheld i Mexico hjælper kriminalbetjent Columbo en mexicansk betjent med at opklare et mord blandt tyrefægtere.


  COLUMBO I MEXICO

  Columbo, sæson 5:

  Forgotten Lady (1975)

  A Case of Immunity (1975)

  Identity Crisis (1975)

  A Matter of Honor (1976)

  Now You See Him (1976)

  Last Salute to the Commodore (1976)

   

  På sin ferie i Mexico er kriminalbetjenten Columbo ude for et mindre trafikuheld med bilen, og da han møder en lokal politibetjent, får han et tilbud, han ikke kan sige nej til.

  En dødsulykke?
  Hvis Columbo følger betjenten ud til en farm, hvor der er sket en forfærdelig dødsulykke, lover den lokale betjent at fremskynde færdelssagen – noget, der ellers tager meget lang tid at behandle i Mexico.

  Stanget ihjel af tyr
  Således bliver Columbo involveret i opklaringsarbejdet: En god ven til en tidligere meget berømt tyrefægter er blevet stanget ihjel af en tyr. Modsat sin mexicanske kollega har Columbo straks mistanke om mord.

  Kort og kontant
  Med sine 70 minutter en kort og kontant episode uden de store udsving eller geniale indfald, men filmet on location og hermed en smule nykrydret af den eksotiske kulisse.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1976, USA, Krimi, Drama, Columbo, 70 min.

  Dansk titel: Et spørgsmål om ære
  Instr: Ted Post Prod: Everett Chambers Manus: Brad Radnitz Foto: Gabriel Torres Klip: Ronald LaVine Mus: Bernardo Segall