A Matter of Honor (1976)

  Efter et mindre trafikuheld i Mexico hjælper kriminalbetjent Columbo en mexicansk betjent med at opklare et mord blandt tyrefægtere.


  COLUMBO I MEXICO

  På sin ferie i Mexico er kriminalbetjent Columbo ude for et mindre trafikuheld med bilen, og da han møder en lokal politibetjent, får han et tilbud, han ikke kan sige nej til.

  En dødsulykke?
  Hvis Columbo følger betjenten ud til en farm, hvor der er sket en forfærdelig dødsulykke, lover den lokale betjent at fremskynde færdelssagen, noget der ellers tager meget lang tid at behandle i Mexico.

  Stanget ihjel af tyr
  Således bliver Columbo involveret i opklaringsarbejdet: En god ven til en tidligere meget berømt tyrefægter er blevet stanget ihjel af en tyr. Modsat sin mexicanske kollega har Columbo straks mistanke om mord.

  Kort & kontant
  Kort og kontant episode uden de store udsving eller geniale indfald, men filmet on location og en smule krydret af den eksotiske kulisse.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2021

  Fakta om filmen

  1976, USA, Krimi, Drama, Columbo, 70 min.

  Dansk titel: Et spørgsmål om ære
  Instr: Ted Post Prod: Everett Chambers Manus: Brad Radnitz Foto: Gabriel Torres Klip: Ronald LaVine Mus: Bernardo Segall
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation