Now You See Him (1976)

  Kriminalbetjent Columbo får lejlighed til at vise sine opdagertalenter, da hans hovedmistænkte er en dygtig tryllekunstner.


  MAGI ELLER MORD?

  Columbo, sæson 5:

  Forgotten Lady (1975)

  A Case of Immunity (1975)

  Identity Crisis (1975)

  A Matter of Honor (1976)

  Now You See Him (1976)

  Last Salute to the Commodore (1976)

   

  Dette kan blive et af de mest lærerige Columbo-afsnit, du har set, for kriminalbetjent Columbo kommer til at gå i kødet på en mestertryllekunstner, da han er den hovedmistænkte i en mordsag.

  Imponerende tricks
  Tryllekunstneren Santini viser hver aften sine imponerende tricks for jublende tilskuere, og hovednummeret er altid dér, hvor han bliver hejst ned i et vandbassin i en lukket kasse i talrige minutter.

  Et vandtæt alibi
  En aften bliver der begået et mord, netop som Santini er i sin kasse, og det burde vel være et vandtæt alibi, men der må stikke noget under. Columbo bliver nødt til at gå tryllekunstneren efter i sømmene, og det bevirker, at nogle af de mange tricks bliver afsløret – til stor fornøjelse for tilskueren.

  Slesk skurk
  Jack Cassidy er den perfekte skuespiller til disse sleske skurkeroller. Han er nærmest slibrigt selvsikker og glat og danner sammen med Peter Falk et meget underholdende Columbo-par.

  Sprudlende episode
  Episoden sprudler, og de mange tryllekunster indgår som fabelagtige underholdningsindslag undervejs. Også Columbo er mere end begejstret for Santinis påfund. Men efterhånden må også Santini erfare, at selv ikke usynlighedsnumre kan være et alibi for mord, og så bliver hans sande identitet som tidligere nazileder tilmed afsløret.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023

  Fakta om filmen

  1976, USA, Krimi, Drama, Columbo, 85 min.

  Dansk titel: Hvad øjet ser..
  Instr: Harvey Hart Prod: Everett Chambers, Edward K. Dodds Manus: Michael Sloan Foto: Richard C. Glouner Klip: Jamie Caylor Mus: Bernardo Segall