Lovely But Lethal (1973)

  En kosmetikdronning er bange for, at opskriften på en vidundercreme bliver kopieret, og hun tager drastiske metoder i brug for at sikre sig.


  COLUMBO BLANDT CREMER

  Columbo, sæson 3:

  Lovely But Lethal (1973)

  Any Old Port in a Storm (1973)

  Candidate for Crime (1973)

  Double Exposure (1973)

  Publish or Perish (1973)

  Mind Over Mayhem (1973)

  Swan Song (1973)

  A Friend in Deed (1974)

   

  Første episode i tredje sæson af "Columbo", og det går jo som smurt, fristes man til at sige: Den gode Los Angeles-kriminalbetjent har fod på situationen, selvom glatte rynkecremer og den mindst ligeså glatte skønhedsdronning Vera Miles (Viveca Scott) forsøger at lede betjenten på vildspor.

  En angst cremefantast
  Cremefantasten Viveca Scott er meget angst for, at den helt unikke opskrift på en virksom(!) rynkecreme skal komme i de gale hænder. Derfor tager hun drastiske metoder i brug i kampen for at bevare hemmeligheden.

  Glat og gnistrende samspil
  Der er et glat og gnistrende samspil mellem Peter Falk og Vera Miles. Episoden er letløbende og gennemsnitligt underholdende. Plottet hører dog ikke til blandt de mest geniale i Columbo-produktionen.  Anmeldt i 2005 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1973, USA, Drama, Krimi, Columbo, 72 min.

  Dansk titel: Lovely But Lethal
  Instr: Jeannot Szwarc Prod: Richard Levinson, William Link Manus: Jackson Gillis Foto: Harry L. Wolf Klip: Larry Lester Mus: Richard DeBenedictis