Anja og Viktor (2001)

    Et ungt kærestepar kommer ud i det virkelige liv, og forholdet hænger straks i en tynd tråd.


    BANAL UNGDOMSFARCE

    Sammenhængende film i serien:

    Kærlighed ved første hik (1999)
    Anja og Viktor (2001)
    Anja efter Viktor (2003)

    Anja og Viktor - Brændende kærlighed (2007)

    Anja og viktor - i medgang og modgang (2008)

    Love at first hiccup (2009)


    Tyndt og håbløst ligegyldigt: En ganske banal ungdomsfarce, men i en banalt forførende indpakning.

    Det virkelige liv

    Anja og Viktor er blevet en smule ældre siden første film og går hver især i overvejelser om at flytte hjemmefra. Da Anja får arbejde på et reklamebureau, kommer hun i kontakt med alle de "rigtige", og snart har hun og veninden en lejlighed. Viktor vil gøre alt for at være i nærheden af kæresten, så han snyder sig til et arbejde som vicevært i hendes ejendom. Men det er ikke nødvendigvis lykken. Anja har svært ved at stå for de mange fristelser på arbejdet. Måske er forholdet i krise?

    En rigtig teenagehistorie
    Ungt og karikeret skuespil, et bestseller-soundtrack. En rigtig teenagehistorie i billeder fra det moderne liv er alle ingredienser, der gør filmen attraktiv hos det unge publikum. Men filmen fortjener på en måde også at blive set af det unge publikums forældre eller bare andre, der har passeret de 19 år, om ikke andet for at opleve, hvor nemt det har været for producenten Regner Grasten at tilfredsstille det store publikum i de danske biografer

    Svingende skuespil
    Skuespillet er svingende: Sofie Lassen-Kahlke har alvorlige problemer med at brænde igennem, og Robert Hansen spiller udelukkende på en kejtet-drenget charme.



    Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024