In Transit (2004)

  Stewardessen Zofia keder sig i sin ventetid i København, men en venlig dansker fatter interesse for hende.


  VISUELT SPÆNDENDE

  Lisa Aschans filmskoleafgangsfilm søger at skildre dén rastløshed, der følger med jobbet som flyvende stewardesse. Stewardessen Zofia skal have tiden til at gå på et dansk hotel.

  Markant kedsomhed
  Kedsomheden er markant, men en dansk fyr fatter interesse for den fremmede pige, der åbenlyst træder vande. Spørgsmålet er, om stewardessen er klar til at knytte bånd midt i sin omtumlede arbejdssituation.

  Vellykket kontrast
  "In Transit" er en visuelt spændende og teknisk begavet produktion, der viser en vilje til at skabe interessante billeder. Det lykkes instruktøren Lisa Aschan at skabe en dramatisk kulisse i en historie, der må siges at være alt andet end dramatisk - og det er netop denne kontrast, der er vellykket.

  Spinkel historie
  Man kunne have ønsket sig lidt mere effekt i den spinkle historie: men det er vel netop dén slags, der sker i den virkelige verden. Ikke desto mindre fremstår begivenhederne noget tyndt. Men man glæder sig over de ambitiøse billeder.  Anmeldt i 2005 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2004, Danmark/KortDok, Drama, 26 min.

  Dansk titel: In Transit
  Instr: Lisa Aschan Prod: Anna-Maria Kantarius Manus: Tobias Lindholm, Lisa Aschan Foto: Linda Wassberg Klip: Morten Egholm Mus: Mårten Karlholm
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation