American Psycho II: All American Girl (2002)

  En ung kvinde med speciale i seriemordere tager kniven i egen hånd og slagter konkurrenter i jagten på at få drømmejobbet.


  KNIVE UDEN BLADE

  Sammenhængende film:

  American Psycho (2000)
  American Psycho II: All American Girl (2002)

  Hvorfor i alverden skamfere alle tiders seriemorderklassiker med denne sminkekrukke-teenager-sequel, der ikke har en prut med sit oprindelige forlæg at gøre?

  Ren opmærksomhed
  Det er ikke desto mindre, hvad dette direkte-til-video-opkog gør. Udgangspunktet har en yderst vag forbindelse til historien i den oprindelige roman, men benytter ellers udelukkende titlen til at skabe opmærksomhed.
   

  Speciale i seriemordere

  En ung kvinde har i sine studier specialiseret sig i seriemordere, og det får hun glæde af!.Hun er nemlig fast besluttet på at få sit drømmejob på college - hun vil være professorens personlige assistent. Da hun imidlertid ikke er den eneste ansøger til tjansen, må hun finde køkkenkniven frem og myrde sig gennem forhindringerne for at blive professorens førstevalg.
   

  Strejf af interesse

  Der er strejf af noget interessant i det intrigante plot, måske især i forholdet mellem massemordersken og hendes sagesløse psykiater. William Shatners ungpigeliderlige professor er en plat karakter, men dog langt fra så plat som lillepige-hovedrollen Mila Kunis. Ikke engang de mange mord er interessante. Iscenesættelsen er så vag og billig, at det næsten er skamfuldt at overvære.  Anmeldt i 2010 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2002, USA, Gyser, Thriller, Seriemordere, Teenagere, 88 min.

  Dansk titel: American Psycho II: All American Girl
  Instr: Morgan J. Freeman Prod: Ernie Barbarash Manus: Alex Sanger, Karen Craig Foto: Vanja Cernjul Klip: Mark Sanders Mus: Norman Orenstein