Man vs. Wild [3] (2008)

  En veltrænet og modig overlever udsætter sig selv for faretruende situationer i verdens ødemarker.


  GENNEM ILD & VAND [3]

  Sammenhængende i denne serie:
  Man vs. Wild [1] (2006)
  Man vs. Wild [2] (2007)
  Man vs. Wild [3] (2008)
  Man vs. Wild [4] (2009)
  Man vs. Wild [5] (2010)
  Man vs. Wild [6] (2011)

  Den ultimative og kompromisløse intensitet helt på naturens præmisser fortsætter her i tredje sæson med den veloplagte og (over)modige vært, Bear Grylls.

  Smittende entusiastisk
  I sæsonen er vi på smittende entusiastisk overlevelseskursus i ekstremt afsides egne af kloden, blandt andet Europa krydses denne gang; Rumænien, Irland & Tyrkiet.

  Men Bear tager os også med til Belize, Den dominikanske Republik og Oregon, USA.

  Hele spektret
  Igen er vi hele spektret igennem, fra ekstrem tørke over is til klamfugt og sump. Det er i sandhed inspirerende i al sin farefulde ægthed, og Bear Grylls har ikke tænkt sig at geare ned; tværtimod kan man mærke, at han efterhånden er så tryg ved "konceptet", at niveauet af risiko er justeret en smule - mod det endnu mere halsbrækkende.

  Vellykkede ingredienser

  At serien er en succes, skyldes en kombination af flere vellykkede ingredienser: Det totale nærvær og kameraet helt oppe i snuden på aktiviteterne, Bear Grylls' naturlige karisma, samt hans villighed til at drive tingene helt ud til kanten.

  Forførende natur
  Stadig tro mod sit oprindelige set up er 3. sæson således mere af samme forførende ekstreme omgang med den natur, vi alle burde tage flere favntag med.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2008, Storbritannien, Dokumentar, Eventyr, 585 min.

  Dansk titel: Ultimativ overlevelse [3]
  Instr: Nicholas White, Stephen Shearman Prod: Stephen Rankin Manus: Hugh Ballantyne Foto: Simon Reay, Elissa Sursara Klip: Mike Denhy, Deborah Williams, Roger Mitchell Mus: Paul Pritchard
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation