Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976)

    En sexglad sheik i mellemøsten opbygger alle tiders kæmpe harem. Haremmets vogterske hedder Ilsa, og hun skyr ingen midler.


    HOVED- OG BUNDLØST

    Sammenhængende film:

    Ilsa, She Wolf of the SS (1975)

    Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976)

    Ilsa the Tigress of Siberia (1977)

     

    Unægteligt lidt af en besk mundfuld - og meget langt fra at "ramme dagen", som forgængeren "Ilsa, She Wolf of the SS" fra året før overraskende gjorde det. Denne gang spindes der helt meningsløse ender på den barmfagre og sadistsiske Ilsa et sted i Mellemøsten, hvor hun træner og på det strengeste bevogter en række ufrivillige haremskvinder.

     

    Så kan de løre det!

    Kvinderne får både med pisk og det, der er værre, hvis ikke de går fuldt og helt ind på at varte sheiken El Sharif op i hoved og røv. Gør de modstand, er der ingen tvivl om, at de fortryder det: Ilsa viser nemlig ingen nåde (hvad scenen med den dødbringende bollemaskine tydeligt viser.)

     

    Frygtindgydende ringe

    Denne, én blandt flere opfølgere, er i det store og hele frygtindgydende ringe. Idéerne er mange, opfindsomheden stor, men både spil, teknik og effekter halter meget langt bagefter. "Herlighederne" opnår aldrig den mindste smile troværdighed og tjener i dag mest af alt som et retro-kig på ophidselsens sære kunst i de glade 1970'ere.

     

    Tjener intet formål

    De mange ekstremiteter i behandlingen af kvinderne tjener intet formål. Filmens lokaliteter begrænser sig stort set til en række yderst billigt udseende Mellemøst-rigmandslignende kulisser. Og så sørger en oftest fesen underlægningsmusik for endnu et lag fernis.



    Anmeldt i 2020 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024

    Fakta om filmen

    1976, Canada, Thriller, Erotik, Exploitation, 85 min.

    Dansk titel: Ilse - haremmets slavepisker
    Instr: Don Edmonds Prod: Don Edmonds Manus: Langston Stafford Foto: Dean Cundey; Glenn Roland Klip: Idi Yanamar
    Medvirkende
    • Et angiver en særlig god præstation
    • Et angiver en særlig dårlig præstation