The Kominsky Method [2] (2019)

  En aldrende skuespiller med egen skuespillerskole kæmper med dagligdagens udfordringer som 70+.


  GULDRANDET PJANK #2

  Sammenhængende i denne serie:

  The Kominsky Method [1] (2018)

  The Kominsky Method [2] (2019)

   

  Niveauet holdes, og der afviges ikke en tøddel fra stil og form: 2. sæson af "The Kominsky Method" leverer endnu flere bramfrit komiske 70+-situationer, udvekslet mellem d'herrer Michael Douglas og Alan Arkin. Det er ind imellem rigtig skævt og morsomt, men ligeså udtalt opstillet og stand-up-komisk.

   

  Store udfordringer

  Douglas' Sandy Kominsky har sin egen skole for håbefulde skuespillere. I privaten kæmper han med alle de små og store udfordringer, der er forbundet med at være 70+, nu også med en kræftdiagnose. Dette alvorlige tema håndteres primært distancerende-komisk, og der levnes ikke meget plads til eftertanke. Det er bare ikke seriens idé.

   

  Små oaser af "fordybelse"

  Alan Arkin er igen lige tanden for karl-smart-oplæsende i rollen som Sandys gode gamle kammerat Norman Newlander, og man bliver ind imellem i tvivl, om serien i virkeligheden vil andet end det rendyrket overfladiske. Men så opstår der alligevel oaser med en vis tendens i retning af "fordybelse".

   

  Ikke de store følelser

  Det er således ikke de store følelser, der hæftes på de ellers store temaer som aldring og døden. Men særligt Michael Douglas udgør en kilde til skævhed, der gør også 2. sæson af denne letløbende serie bare anelsen bedre end gennemsnitlig.  Anmeldt i 2019 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023

  Fakta om filmen

  2019, USA, Komedie, Drama, 240 min.

  Dansk titel: The Kominsky Method [2]
  Instr: Andy Tennant, Beth McCarthy-Miller, Donald Petrie, Chuck Lorre Prod: Marlis Pujol, Beth McCarthy-Miller, Andy Tennant Foto: Anette Haellmigk Klip: Gina Sansom; Matthew Barbato; Steven Lang Mus: Jeff Cardoni
  Priser
  • GG - Bedste tv-serie
  • GG - Bedste tv-skuespiller (Douglas)
  • GG-N - Bedste tv-birolleskuespiller (Arkin)