Bølle Bob og Smukke Sally (2005)

  En fræk dreng laver ballade i landsbyen, men bliver måske alligevel helt, da et kendt tv-program kommer til byen og er tæt på at ødelægge idyllen.


  TARVELIGE BUNDSKRAB

  Sammenhængende film:

  Bølle Bob (1998)

  Bølle Bob og Smukke Sally (2005)

   

  Med et filmisk ambitionsniveau tæt på 0 og en gruppe børnespillere, der i bedste fald slæber an udgør producent Regner Grastens biograf-opgradering af direkte-til-video-Bølle Bob-historien et meget tarveligt bekendtskab.

   

  En værre drenge-bølle

  Drengen Bob er en værre bølle, derfor lyder han også navnet Bølle Bob. Men han er også lidt af en charmetrold, der trods sin meget unge alder er morderlig interesseret i piger, og her skal hans dårdyrblik nok hjælpe ham godt på vej.

   

  Idyl i fare

  Hvad Bølle Bob også kan hjælpe med, er at få den hjemlige landsby Solby på ret kurs igen. Et snobbet københavner-tv-program er nemlig kommet for at filme "den bondske landsby", og det er nærved at ødelægge idyllen - og kærlighedsmulighederne - totalt.

   

  Kilde til hovedrysten

  At forestille sig overhovedet af sende dette juks i biografen er kun kilde til hovedrysten. Forældre har ganske sikkert haft svært ved at klare de trods alt tålelige 72 minutters spilletid, mens børnene med lidt god vilje har kunnet klukle af de pudsige optrin.

   

  Tarveligt hjemme-video-fesent

  Bølle Bob-traditionen tro dukker musical-indslag op hist og pist: Tarveligt hjemme-video-fesent filmet og koreograferet. Bedste indslag i dén retning - og generelt i filmen - er Peter Bellis tilbageskuende rock-drøm, hvor han præsenterer sin fortid som elitebokser.  Anmeldt i 2019 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  2005, Danmark, Komedie, Drama, Børn på film, Teenagere, Musical, Coming of Age, 72 min.

  Dansk titel: Bølle Bob og Smukke Sally
  Instr: Rune Bendixen Prod: Regner Grasten Manus: Rune Bendixen Baseret på: bog af Gunnar Geertsen Foto: Morten Bruus Klip: Torben Ager Andersen, Martin Bernfeld, Rasmus Høgdall Mølgaard Mus: Rune Bendixen, Simon Ravn