Fletch Lives (1989)

  En journalist arver en større landejendom efter en ukendt tante, men planen om at lægge det gamle liv bag sig og starte et nyt holder ikke helt stik.


  PÅ PUMPERNE

  Sammenhængende film:
  Fletch (1985)
  Fletch Lives (1989)

  Mere af samme skuffe: middelmådig komik uden udnyttelse af Chevy Chases kvaliteter - "Fletch Lives" har fine øjeblikke men bliver aldrig hylende sjov.

  Livet på spil
  Journalisten Fletch arver overraskende en større villa efter en ukendt tante. Villaen er dog ikke i pæn stand, og det viser sig snart, at han får rodet sig ud i et større magtspil, hvor en religiøs bagmand for enhver pris vil have huset.

  Uforløst
  Hverken forklædninger eller gummiansigter hjælper denne efterfølger op over det forventelige. Der er optræk til klassisk pinlige scener, men der er for tyndt skrevne, og filmoplevelsen som hele er uforløst.

  Tidstypisk udstråling
  Der er senfirserkitsch for alle pengene i Harold Faltermeyers musik - en prik over i’et i filmens tidstypiske udstråling.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  1989, USA, Komedie, Krimi, 95 min.

  Dansk titel: Fletch vender tilbage
  Instr: Michael Ritchie Prod: Peter Douglas, Alan Greisman Manus: Gregory McDonald, Leon Capetanos Foto: John McPherson Klip: Richard A. Harris Mus: Harold Faltermeyer